Alla inlägg den 15 mars 2010

Av nickel - 15 mars 2010 23:07

Nu har jag börjat på riktigt med presenten han ska få när han döps. Har funderat länge på det och nu äntligen fick jag lite tid över. Han ligger intill mig och sover så jag passar på att fixa med den då.

Av nickel - 15 mars 2010 00:44

De kanske har hittat botemedel mot just den cancersorten pappa hade. Det känns både skönt eftersom av de som får den dör de flesta, samtidigt som man hade hoppats på att de funnit detta tidigare (eller att pappa blivit sjuk senare). Började tänka på att pappa levt idag om den första läkaren hade lyssnat på honom. En enda liten undersökning hade gjort att han levt idag. Han bad att få den men läkaren ansåg att det var onödigt. Tänk om jag hade vetat detta, inte för att jag kanske hade kunnat göra något men tänk om man hade kunnat be läkaren att lyssna på pappa som aldrig klagade i onödan.


De som kanske är botemedlet är bröstmjölk. Känns lite som ett skämt just nu (som man har så det räcker och blir över). Men det verkar fungera. Frågan är hur de ska få tillräckligt med mjölk för att hjälpa alla sjuka?

Ovido - Quiz & Flashcards